Buckila Herrgård yritykset

Restart tarjoaa laadukaita korjausrakentamisen ja restauroinnin kokonaispalveluja. Korjaamme kohteita perinteisin menetelmin ja työtavoin säilyttäen mahdollisimman paljon vanhaa rakennetta. Käytämme ekologisia ja perinteisiä materiaaleja, sekä rakennustekniikoita.

Työkohteemme vaihtelevat yksityisomistuksessa olevista käyttörakennuksista vaativiin museokohteisiin. Olemme perehtyneet vanhojen puurakenteiden kunnostamiseen ja restaurointiin. Teemme tarvittaessa yhteistyötä museoviranomaisten kanssa vanhojen rakennusten kunnostusten suunnittelussa.Vahvuuksiamme ovat haastavimpienkin kohteiden korjaaminen ja kokonaisuuksien ymmärtäminen. Kaikki työntekijämme ovat ylpeita ammatistaan ja tekevät laadukasta työtä, kustannustehokkuutta unohtamatta.

Klassinenkylpyhuone.fi on verkkokauppa perinteistä kylpyhuoneilmettä arvostaville. Valikoimiimme kuuluvat vanhan tyyliset WC-istuimet, pesualtaat, hanat, suihkut, kylpyammeet sekä erilaiset kylpyhuoneessa tarvittavat pienet ja suuret tarvikkeet.

Verkkokauppamme tuotemerkkeihin kuuluvat englantilaiset Burlington Bathrooms, Heritage, Arcade, Waldorf, William Holland, Thomas Crapper sekä ruotsalaiset Miller ja Karlskrona Lampfabrik.

Mindone on myyntiin ja markkinointiviestintään keskittyvä asiantuntijayritys. Tehtävämme on löytää ja luoda asiakkaillemme parhaat toimintamallit ja kanavat myynnin kustannustehokkaalle kasvattamiselle.

Perehdymme asiakkaan liiketoimintaan hyvin syvällisesti, jotta myös konkreettisia mitattavia tuloksia saadaan nopeasti. Tarjoamme myynnin ja markkinoinnin ulkoistuksen lisäksi myös markkinoinnin, viestinnän ja sähköisen liiketoiminnan konsultointia suunnittelusta toteutukseen - aina myyntiä tukien.

Arkkitehtitoimisto Antti Nyman

 

+358(0)40 801 0907
toimisto@anttinyman.fi

www.anttinyman.fi

 

Arkkitehtitoimisto Antti Nyman on nuori suunnittelutoimisto, jossa yhdistyy innovatiivinen suunnittelu rakentamisen käytännön osaamiseen.

Toimiston erityisosaamisalueena on kotitalouksille, asunto-osakeyhtiöille ja rakennusliikkeille suunnattu asuinrakennusten suunnittelu sekä korjaus- ja restaurointisuunnittelu.